HTML

Legyen rend!

Mi - a blog szerkesztői - úgy érezzük, hogy az ország szekere hosszú évtizedek óta zötykölődik, kátyús utakon, sokszor be-befordul sötét zsákutcákba. Ezen a rendszerváltás sem változtatott. Vannak, akik ebbe nehezen törődnek bele, mi is ezek közé tartozunk. Ha valamiről tudjuk, hogyan lehet jól csinálni, akkor miért nem csináljuk úgy? Ha felismerjük a nyilvánvalóan rossz irányokat, miért nem zárjuk le azokat? Ez az apropója blogunknak, ahol egyrészt javaslatokkal szeretnénk élni általunk fontosnak tartott témákban, másrészt pedig aktuális eseményekre szeretnénk reagálni. Fontos, hogy nem felelősöket keresünk, hanem megoldásokat a problémákra! Közös gondolkodást szeretnénk kósza, idetévedő internetezőkkel.

Friss topikok

Vagyonnyilatkozatok (még mindig)

2014.04.24. 08:54 fesztiválozó

Olvasom, hogy Illés Zoltán 1998 óta másolja a vagyonnyilatkozatát. Most komolyan, minek kellene történnie ahhoz, hogy végre legyen következménye a dolgoknak Magyarországon?

Szólj hozzá!

Címkék: aktuális költői kérdés

A bejegyzés trackback címe:

https://legyenrend.blog.hu/api/trackback/id/tr686080263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása