HTML

Legyen rend!

Mi - a blog szerkesztői - úgy érezzük, hogy az ország szekere hosszú évtizedek óta zötykölődik, kátyús utakon, sokszor be-befordul sötét zsákutcákba. Ezen a rendszerváltás sem változtatott. Vannak, akik ebbe nehezen törődnek bele, mi is ezek közé tartozunk. Ha valamiről tudjuk, hogyan lehet jól csinálni, akkor miért nem csináljuk úgy? Ha felismerjük a nyilvánvalóan rossz irányokat, miért nem zárjuk le azokat? Ez az apropója blogunknak, ahol egyrészt javaslatokkal szeretnénk élni általunk fontosnak tartott témákban, másrészt pedig aktuális eseményekre szeretnénk reagálni. Fontos, hogy nem felelősöket keresünk, hanem megoldásokat a problémákra! Közös gondolkodást szeretnénk kósza, idetévedő internetezőkkel.

Friss topikok

A hétvégi események, mint a katasztófahelyzetek kezelésének etalonja?

2013.03.19. 00:10 fesztiválozó

Elképesztő, ami a hétvégi hóhelyzet után következett, már ami a kormányzati kommunikációt illeti. Miután a királyi televízió riportere elmondja a tv-ben, hogy ott, ahol elakadt, órákon keresztül nem találkozott semmilyen katasztrófaelhárítással, illetve Deutsch Tamás megírja, hogy "Totális a káosz" (még hosszan lehetne sorolni a nem épp jó tapasztalatokat), ezek után az egész helyzet kezelése sikertörténetként van feltüntetve, minden kormányzati fórumon.

Addig nem lesz rend az országban, amíg ezt szemrebbenés - és persze következmények - nélkül megteszik a politikusaink! Legyen rend!

Szólj hozzá!

Címkék: aktuális

A bejegyzés trackback címe:

https://legyenrend.blog.hu/api/trackback/id/tr45144462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása